P2P Net: Emule oszalał? - P2P Net

Skocz do zawartości

P2P Net
Logowanie »
Rejestracja Pomoc
Strona 1 z 1

Emule oszalał? jakieś błedy... Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   zygfryd 

  • Mięsny
  • Grupa aktywni
  • Postów 324
  • Rejestracja 19-czerwiec 08
  • Lokacja:bydgoszcz
  • P2P emule
  • Łącze 2048/256

Napisano 02 luty 2009 - 07:05

Nie wiem co się stało, ale wszystkie pliki .iso zamieniły mi się (tam pasek gdzie jest ukazywany stan pobierania) na żółty... a status na błędny nie rozumiem dlaczego....

Użytkownik zygfryd edytował ten post 02 luty 2009 - 07:06

0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   agaj 

  • agaj nie Agaj :P
  • Grupa GMod
  • Postów 1266
  • Rejestracja 25-styczeń 08
  • Lokacja:stąd, skąd najlepszy majonez :)

Napisano 02 luty 2009 - 07:24

Sprawdź czy masz miejsce na dysku.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   zygfryd 

  • Mięsny
  • Grupa aktywni
  • Postów 324
  • Rejestracja 19-czerwiec 08
  • Lokacja:bydgoszcz
  • P2P emule
  • Łącze 2048/256

Napisano 02 luty 2009 - 07:39

mam jeszcze 90 giga wolnego
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   adek 

  • sdddddddsgfsdg
  • Grupa VIP
  • Postów 370
  • Rejestracja 24-styczeń 08
  • Lokacja:Podkarpacie
  • P2P co mam pod reka
  • Łącze 1024/256

Napisano 02 luty 2009 - 08:45

na odpowiednim dysku? upewnij się, że zarówno Temp jak i Incoming się na nim znajdują (Ustawienia->Foldery) w oknie Statystyki na samym dole po lewej części okna znajdziesz rozwijaną gałąź w której wyświetlane są informacje o potrzebnym i dostępnym miejscu na dysku
sprawdź czy nazwa nie zawiera jakichś nietypowych znaków - np. /\:?*"<>|
sprawdź co pisze w logu, na pewno będzie stosowny komunikat
zrestartuj eMule, ewentualnie system by mieć pewność że żaden inny program nie korzysta z tych plików

kiedy zrobiły się żółte? tzn tuż przed zakończeniem ich pobierania, czy wcześniej?
0

#5 Użytkownik jest zalogowany   Paszczur 

  • I see fragged ppl...
  • Grupa Mod
  • Postów 1931
  • Rejestracja 25-styczeń 08
  • Lokacja:Augustów/Bialystok
  • Zainteresowania:Żubr
  • P2P po kolei

Napisano 02 luty 2009 - 08:46

A pliki tymczasowe zapisuja sie na dysku gdzie jest miejsce?
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   zygfryd 

  • Mięsny
  • Grupa aktywni
  • Postów 324
  • Rejestracja 19-czerwiec 08
  • Lokacja:bydgoszcz
  • P2P emule
  • Łącze 2048/256

Napisano 02 luty 2009 - 18:35

Wszystkie linki są sprawdzone, pobieram tylko z stron. Tak jest miejsce wszędzie i nigdy takich błędów wcześniej nie miałem. W trakcie pobierania np po pobraniu 2 giga z 6 ... i zależnie od każdego pliku .iso
0

#7 Gość_oLEon_*

  • Grupa Gosc

Napisano 02 luty 2009 - 20:28

Wyświetl postUżytkownik zygfryd dnia 02.02.2009 - 19:35 napisał

Wszystkie linki są sprawdzone, pobieram tylko z stron. Tak jest miejsce wszędzie i nigdy takich błędów wcześniej nie miałem. W trakcie pobierania np po pobraniu 2 giga z 6 ... i zależnie od każdego pliku .iso
Jeżeli masz pliki wieksze niz 4GB a nie masz systemu plików NTFS tylko Fat32 to tak sie moze dziać. W systemie FAT 32 pliki wieksze niz4GB nie są zapisywane

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   zygfryd 

  • Mięsny
  • Grupa aktywni
  • Postów 324
  • Rejestracja 19-czerwiec 08
  • Lokacja:bydgoszcz
  • P2P emule
  • Łącze 2048/256

Napisano 02 luty 2009 - 20:54

mam NTFS ściągałem już takiej wielkości .iso
0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych