P2P Net: Linksys WA654GS, brak internetu - P2P Net

Skocz do zawartości

P2P Net
Logowanie »
Rejestracja Pomoc
Strona 1 z 1

Linksys WA654GS, brak internetu

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Agęcik 

  • Advanced Member
  • Grupa zaawansowani
  • Postów 547
  • Rejestracja 24-marzec 08
  • Lokacja:Nowe
  • P2P eMule
  • Łącze 5120/256

Napisano 15 maj 2012 - 19:30

Mam problem z routerem Linksys WA654GS, internet z telekomunikacji. Wszystkie dane wprowadzone poprawnie, sieć wykrywa, na router można wejść jest połączenie, ale jest ograniczony dostęp. Nie przypisuje adresu IP. Czy jest możliwe, że router mógł się zepsuć? Czy gdzieś jest problem z ustawieniami?


Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Dodge 

  • The Awesome One
  • Grupa GMod
  • Postów 3804
  • Rejestracja 26-styczeń 08
  • Lokacja:Land Of Movies
  • Łącze Szybkie aż strach

Napisano 16 maj 2012 - 17:01

Wrzuć screeny z konfiguracji routera.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Agęcik 

  • Advanced Member
  • Grupa zaawansowani
  • Postów 547
  • Rejestracja 24-marzec 08
  • Lokacja:Nowe
  • P2P eMule
  • Łącze 5120/256

Napisano 23 maj 2012 - 10:48

Dołączona grafikaDołączona grafika
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Dodge 

  • The Awesome One
  • Grupa GMod
  • Postów 3804
  • Rejestracja 26-styczeń 08
  • Lokacja:Land Of Movies
  • Łącze Szybkie aż strach

Napisano 23 maj 2012 - 18:24

Spróbuj zmienić ustawienia w polu Encapsulation na PPPoE a w Multiplexing na LLC.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Paszczur 

  • I see fragged ppl...
  • Grupa Mod
  • Postów 1931
  • Rejestracja 25-styczeń 08
  • Lokacja:Augustów/Bialystok
  • Zainteresowania:Żubr
  • P2P po kolei

Napisano 23 maj 2012 - 20:09

Dokładnie powinno być LLC vcmux.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Agęcik 

  • Advanced Member
  • Grupa zaawansowani
  • Postów 547
  • Rejestracja 24-marzec 08
  • Lokacja:Nowe
  • P2P eMule
  • Łącze 5120/256

Napisano 27 maj 2012 - 19:21

Zmieniłem i nic nie dało.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Herodot 

  • Ancienne éminence grise Cardinal de Richelieu
  • Grupa VIP
  • Postów 1548
  • Rejestracja 26-styczeń 08
  • Lokacja:Compte
  • P2P Je ne comprends pas
  • Łącze Permanent

Napisano 27 maj 2012 - 23:06

Na interfejsie zewnętrznym nie ma IP?

Podałeś dokładne dane tego sprzętu? Musisz wybrać protokół PPPoE lub podobny z autoryzacją i być może go skonfigurować.
Skąd wiesz, że nie przypisuje adresu, widzisz to w polu statusu w panelu zarządzającym?



Użytkownik Herodot edytował ten post 27 maj 2012 - 23:07

0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych